Termeni si conditii

MULTISERVICE SHOP


Termenii si conditiile cuprind si se iau in considerare impreuna cu urmaroarele subgrupe:

 • Politica de confidentialitate
 • Garantii si service 
 • Informatii livrare produse
 • Politica de returnare

S.C. MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul Strada OTESANI, Nr. 25, SECTOR 2, BUCURESTI , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1475/1998, avand codul unic de inregistrare RO8752998.

 I. Accesul la site

Accesul site-ului www.multiservice.com.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

II. Copyright site

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL. Acesta este proprietatea al SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 III. Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

3.1. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL colecteaza date cu caracter personal pe paginile site-ului sau, numai cu acordul voluntar al clientului, in urmatoarele scopuri:

 

 

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

       Prin crearea contului pe site-ul www multiservice.com.ro, fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor GDPR.

      Clientul inregistrat pe site-ul www.multiservice.com.ro are dreptul de a obtine de la SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

           În virtutea înregistrării voluntare pe siteul www.multiservice.com.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor de la SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL , clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 3.1, în conformitate cu GDPR privind protectia si prelucrarea datelor personale. In cazul in care clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL date cu caracter personal.

      Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

3.2. Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

3.3. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 3.2, clientul se va adresa catre SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

3.4. Politica de confidentialitate SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client exclusiv pe site. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

3.5. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL se obliga ca datele colectate ale clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

3.6. Exceptie de la prevederile art. 3.4 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

3.7. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

3.8. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

 IV. Politica de vanzare online

4.1. Accesul la serviciu

 • 4.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui client care poseda sau isi creeaza un cont sau oricărui client ce va apela la varianta de comanda rapida (fara cont)
 • 4.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL si client
 • 4.1.3. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul clientului la serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe site, accesul si existenta contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL. Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 • 4.1.4. Fiecare client poate avea un singur cont. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

4.2. Produse si servicii

 • 4.2.1. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 • 4.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al clientului.
 • 4.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 • 4.2.4. Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI.
 • 4.2.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • 4.2.6. In descrierea produselor si/sau serviciilor SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

4.3. Comanda online

 • 4.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres(numerar la livrare sau la sediul companiei sau ordin de plata inainte de livrarea produselor comandate). O data adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.
 • 4.3.2. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 • 4.3.3. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL si prevazut in cadrul prezentului document, in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.
 • 4.3.4. SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

·         4.3.4.1. datele furnizate de catre client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

·         4.3.4.2. activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL si/sau partenerii acestuia;

·         4.3.4.3 realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;

·         4.3.4.4. clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat ;

 •   4.3.4.5. in cazul in care clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu ordin de plata si in care banca emitenta a clientului a virat sumele achitate in contul SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, suma aceasta va fi returnata de catre SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre client.
 • 4.3.4.6. In cazul in care un produs comandat de catre client, efectuand in prealabil o plata cu ordin de plata nu poate fi livrat de catre SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, din culpa sa sau din culpa unui tert, SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.
 • 4.3.4.7. clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.
 • 4.3.4.8. detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 • 4.3.4.9. in cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

 4.4. Comanda telefonica

 • 4.4.1. Clientul SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL poate efectua comenzi telefonice.

4.5. Transportul, livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

 • 4.5.1. Livrarea catre client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin mijloace de transport propriu sau prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale clientului SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta clientii SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 • 4.5.2. Livrarile se vor efectua, intre 1 si 30 zile de la efectuarea comenzii in functie de stocul produselor asa cum este detaliat la punctul 4.5.5. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL va informa clientul prin E-mail sau telefonic in termen de 14 zile de la lansarea comenzii, iar clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese. 
 • 4.5.3 In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata. 

4.5.4 Livrarea cu verificare

·                        optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului

·                        destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat

·                         agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului

·                         in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza

·                       orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu ordin de plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la sediul firmei SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL

4.5.5. Disponibilitate produse

·                      Stoc  - Produsul se afla in stocul fizic al magazinului . Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii.

·                     In stoc furnizor - Produsul este disponibil in depozite externe sau in stocul furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in maxim 30 de zile

·                    Nu este in stoc - Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare.

·                    Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.

·                   Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.

4.6. Refuzul receptionarii coletului

4.6.1. Clientul SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL  poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:

·         4.6.1.1. Coletul prezinta deteriorari severe;

·         4.6.1.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit;

·         4.6.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

·         4.6.1.4. Produsele nu corespund descrierii;

V.Returnarea produselor

      Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.

     Mai multe detalii despre politica de returnare gasiti la Servicii client-returnari

Atentie! Costurile de transport in cazul produselor returnare in termenul legal(14 zile) vor fi suportate de catre consummator/client. 

       Expeditorul raspunde de ambalarea corecta cat si de corectitudinea datelor inscrise pe nota de transport (AWB)  si etichetarea coletelor.

       Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: cartoane de protectie,polistiren, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului.

        Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, sau orice alt materiale de protectie.

VI. Garantia produselor

    Orice produs comercializat de SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL si insotit de certificat de garantie se supune procedurii de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in reteaua de service aflat in certificatul de garantie.

     Produsul defect trebuie prezentat in centrul de service aflat  in certificatul de garantie.

Atentie:

      Nu ne asumam raspunderea pentru produsele demontate si ambalate necorespunzator de catre consumator cat si in cazul in care nu sunt respectate indicatiile de montare/demontare,ambalare,manipulare,transport.

VII. Limitarea responsabilitatii

SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor indeplini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

 SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

 VIII. Actualizarea continutului

SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 IX. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.