Informatii livrare produse

        Pentru a beneficia de preturile afisate pe site la cartusele originale si compatibile, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele variante:

          1. Cartusele se pot ridica gratuit de catre dumneavostra de la sediul societatii noastre din Str: Otesani Nr. 25, Sector 2, Bucuresti.

         2. Cartusele se pot livra prin curier rapid sau prin mijloace de transport proprii la sediul societatii dumneavostra, gratuit sau contra cost dupa caz.

        3. Cartusele compatibile vor fi livrate gratuit la sediul societatii dumneavostra, in Bucuresti pentru o comanda minima de 200 lei fara TVA.

       4. Cartusele originale vor fi livrate gratuit la sediul societatii dumneavostra, in Bucuresti, pentru o comanda minima de 500 lei fara TVA.

       5. In cazul in care comanda dumneavoastra este mai mica de 200 lei fara TVA, pentru cartusele compatibile , sau in valoare mai mica de 500 lei fara TVA, in cazul cartuselor originale, se va percepe o taxa  de 30 lei fara TVA pentru livrarea cartuselor(comanda minima este de 2 cartuse).

       6. Pentru livrari de marfa oriunde in Romania prin firma de curierat Sameday(firma Multiservice Trading International SRL are incheiat contract de curierat cu SC Delivery Solutions SA - Sameday), costul de livrare este de 30 lei fara TVA in limita a 3 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1.5 lei/ kg.

      Securitatea si integritatea marfurilor care sunt trimise prin firmele de curierat, intra in sarcina acestora. La primirea coletului cu marfa comandata, aceasta fiind livrata prin curierul MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL sau prin firmele de curierat rapid ,va rugam ca in cazul in care constatati anumite nereguli la coletul primit sau la marfa primita sa procedati la formularea in scris a unei reclamatii in prezenta curierului, inainte de semnatura de primire pentru marfurile comandate. In acest sens, MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile ulterioare, facute in scris, cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sun realizate dupa primirea marfurilor si la plecarea curierului.