Cine suntem noi


           SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este o companie cu capital integral romanesc infiintata in anul 1996, avand ca obiect principal de activitate distributia de echipamente de birotica, service specializat pentru echipamentele distribuite, reumplerea de cartuse inkjet si laserjet pentru orice tip si marca de copiatoare, faxuri si imprimante, chip-uri pentru resetarea cartuselor reumplute cu cerneala sau toner, distributia de piese de schimb si consumabile pentru orice marca de copiatoare, faxuri, imprimante si plottere, distributia de hartie pentru echipamentele de birotica si distributia de papetarie.Reteaua de distributie a companiei SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata la punctul de lucru din Str. Otesani Nr 25, Sector 2 , Bucuresti.Distributia produselor, executia reparatiilor la echipamente si reumplerea cartuselor inkjet si laserjet se efectueaza dupa cum urmeaza:

·        pentru echipamente , piese de schimb si consumabile, livrarea se face la sediul companiei noastre sau la sediul clientului, prin comanda ferma.

·        pentru reumplerea cartuselor inkjet sau laserjet, aceasta operatiune se poate executa la sediul companiei noastre sau la sediul clientului, prin comanda ferma.

·        pentru executarea de reparatii la echipamentele de birotica, aceasta operatiune se poate executa la sediul companiei noastre sau la sediul clientului ,dupa caz, prin comanda ferma.

·        pentru hartie si papetarie livrarea se poate efectua la sediul clientului sau se pot achizitiona produsele comandate de la sediul companiei noastre.

          Distributia produselor comercializate de compania noastra se poate realiza prin mijloace proprii, transportul pentru livrarea produselor la beneficiar fiind gratuit in localitatea Bucuresti. In afara localitatii Bucuresti livrarea produselor se efectueaza contracost.

           Intregul continut al site-ului www multiservice.com.ro , proprietate a SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL a oricarui element scris care face parte integranta din acest site ,se pedepseste conform legilor romane in vigoare.

       Descrierea produselor si imaginile afisate in site-ul companiei noastre www.multiservice.com.ro sunt conforme cu datele primite de la producatorii de marfuri sau distribuitorii autorizati. Descrierea produselor continute in site-ul companiei noastre ,imaginile si preturile pot fi modificate fara instiintarea in prealabil a utilizatorului si nu constituie obligativitate contractuala.

        Pentru orice alte produse pe care nu le gasiti in site-ul companiei noastre www.multiservice.com.ro ,nu ezitati sa ne contactati. In domeniile BIROTICA si PAPETARIE va putem oferi orice informatie si consiliere , care sa va ajute in alegerea produselor si a serviciilor care va sunt necesare pentru o buna desfasurare a activitatii.


      Multumim colaboratorilor nostrii pentru increderea si atentia acordata companiei noastre!